Group ini dibangunkan oleh creator Amalespraza dan admin Langkahanharapan.

Berikan 3 sebab anda joint, seperti:

1. untuk mengeratkan ukhwah antara blogger-blogger dengan pengguna facebook.

2. para blogger boleh kongsi link post entry ke dalam group.

3.pelbagai soalan boleh diajukan untuk update korang punya blog.


Tulis je apa saja yang anda rasa perlunya group sahabat blogger ini dengan menggunakan tajuk JOM JOINT SAHABAT BLOGGER FACEBOOK dan gunakan gambar di atas. Group Sahabat Blogger ini di tag pada semua yang membaca entri ini tak kira bangsa,agama dan dimana anda berada.

untuk joint group ini sila klik link ini.

maaf tiada hadiah, hanya untuk berukhwah.... Boleh la kalau nak hantarkan link anda di comment....
____________________________________________________________________________________________

bende di atas di settkan oleh kawan aku yang ade link kat atas tu. aku just creator je. join la reramai k. ayohhhh

8 comments:

  • ingin join, tp xmo join.. =p
    kalo ade event jgn lupe jemput..
    hang incit creator, jgn wat2 lupe kat akak(bace cam PLU ok?) ni...
    hihihi....
    good luck all!!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget

guests

About Me

My photo
sorry kpd sesiapa yang xsuka dengan hasil kerja aku.aku tau korang lagi gempak n hebat, aku cuma nak berkongsi je,kalau sesape yang xpuas hati dengan artwork aku sila diam dan pendam sampai anda mati nnt.sbb kalau kutuk aku kat sini lagsung xmembina.aku xminta pujian.tp bg yang puji terima kasih

contact me

kalau korang berpuas hati dengan kerja aku dan nak aku shoot ape2 event korang boleh la contact aku kat sini. Dengan harga yang sangat murahh::
0132950003
wanammal@gmail.com

thanks!

Nuffnang

Followers

kotak jeritt

Klik Like Sini!!